Vårt hjärta är fastigheter

 

Sjödin Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ett antal attraktiva fastigheter i både södra, mellersta och norra Sverige. Främst hyreshus, men också kommersiella fastigheter och moderna kontorshotell i centrala Helsingborg.

En av våra främsta drivkrafter är att få våra hyresgäster att trivas. Det ser vi till genom att hålla våra hus välskötta och iordning och en hög servicenivå på våra kontorshotell.

Vi ser till att ta hand om både våra fastiheter och våra hyresgäster.

 

 

Hos oss hittar du allt från större kommersiella industrifastigheter till charmiga
kontorslokaler i centrala Helsingborg. Är du i behov av att hyra ett mindre kontor eller
en kontorsplats är du välkommen till Patronen Work Space alldeles i utkanten av centrum.

Våra gäster har det ganska bra

 

Oavsett om du hyr ett kontorsrum eller en hel industribyggnad, så har du del i vissa gemensamma förmåner. Vi är måna om att ha en hjälpsam och trivsam kultur inom företaget vilket innebär att vi värnar särskilt om dig som hyresgäst.

 

Patronen Work Space

DET ADAPTIVA KONTORET nära till centrum

På Patronen har du olika alternativ som hyresgäst. Vill du ha ett fast kontor eller vill du välja en arbetsplats för dagen som passar dina behov. Vill du sitta själv, eller i mer loungemiljö, har du möten och behöver konferensutrymmen, vill du stå och arbeta – ja, här har du alla möjligheter.

girl-1084725__340.jpg

Fritt byte inom Sjödin

nya möjligheter i takt med att din verksamhet förändras

Att vara hyresgäst till Sjödin Fastigheter innebär en stor gemensam kontaktyta, både hyresgäster emellan och genom oss som hyresvärd. Vi måna om att följa din utveckling och anpassa oss efter dina behov både av lokaler och service. Det ska vara smidigt att växla upp eller växla ner allt eftersom verksamheten förändras.

Sundets pärla

 

Helsingborg, staden med historia och framtid. Närheten till Helsingör och Danmark.
Kullahalvön i norr och Ven i söder. En underbar plats för oss som lever, bor och jobbar här.

Läs mer på helsingborg.se